영어 레시피 재료인데요 해석좀 해주세요^^
-
게시물 수정 , 삭제는 로그인 필요
cream of chicken
3 tbap butter
4 shallots, chopped
1 leek, sliced
450 g/1 lb skinless chicken breasts, chooped
600 ml/1 pint chicken stock
1 tbsp chopped fresh parsley
1 tbsp chopped fresh thyem, puls extra sprigs to garnish
175ml/6 fl oz double cream salt and pepper
부탁좀 드릴께요^^
그리구 영어 레시피 공부는 어떻게 해야할까요??
cream of chicken
3 tbap butter
4 shallots, chopped
1 leek, sliced
450 g/1 lb skinless chicken breasts, chooped
600 ml/1 pint chicken stock
1 tbsp chopped fresh parsley
1 tbsp chopped fresh thyem, puls extra sprigs to garnish
175ml/6 fl oz double cream salt and pepper
부탁좀 드릴께요^^
그리구 영어 레시피 공부는 어떻게 해야할까요??
#영어 레시피 #영어 레시피 사이트 #떡볶이 영어 레시피 #불고기 영어 레시피 #김치볶음밥 영어 레시피 #김치찌개 영어 레시피 #계란찜 영어 레시피 #제육볶음 영어 레시피 #잡채 영어 레시피 #비빔밥 영어 레시피